Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Balas

petpet or offspring petpet bila di rumah offspring bila keluar best nya sbb penyerapan yg bgs so kulit ank x kena ruam

memula dulu boleh dikatakan semua jenama cuba..tapi sekarang setia dengan whoopee je,murah dan kualiti pun ok..😊😊

entah lah semua sy pkai... ada duit sy beli yg mahal... klau xde duit sy beli yg murah 😅

3y ago

sama

Applecrumby.. Sbb dia mcm kapas tebal.. Dan lembut.. Sesuai sgt dgn kulit anak.. Pakai lama pon x jd merah2... 😊

Memulaa dulu huggies, tapi sekarang genki lak sebab huggies kalau anak beyyak mesti bocor. Genki tak bocor 😂

drypers. pernah tukar jenama. anak tak sesuai, naik ruam. takut nak tukar lagi. sama macam wiper, 1 jenama je

huggies dry pants..getah pinggang dia lembut ja & tak bocor😆..mna2 pampers pun ok yg pnting ank slesa😊

drypers..tapi nak tukar tukar ke huggies sebab bila bby boo2..bocor dibelakang badan bby jadi kotor😯

Tesco... Anak saya pakai jenama tesco kencing x tembus... Kalau pakai mamy poko kuning bocor sokmo

Yang paling suka huggies gold, anak dh bsr sikit pkai pet2. Sbb pkai 2 ni alhmdulillah tak pna bocor.