Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Balas

genki sebab murah beli bundle dekat shopee dan anak okay je pakai jenama apa pun

Drypers touch... Ada jugak try pampers lain tapi xsesuai coz baby naik rashes.

Petpet, setia dr anak 1st lg... Kdng beli jgk brand lain bila ade corak cute..

Drypers & Genki! sbb ank sy selesa & tak mudah bocor. 👍🏼👍🏼👍🏼

Drypers ❤️ Dulu dan kini.. anak2 sesuai..harap baby kalini pun sesuai juga

Drypers pant dari anak 1 ssmpai no 3 setia dengan Drypers..selesa dan x bocor

Diapex premium. Lembut dan harga sgt berbaloi utk baby y ada kulit sensitif.

utk newborn drypers touch gold , utk yg bpe tahun pnye tu huggies pants 🥰

Pet Pet & Drypers.. just to make sure the husband not confuse which is which

Pet Pet... Dr anak pertama hingga anak ke 3. Sekarang mengandung anak ke 4.