25 Minggu Kehamilan

Apa yang saya alami ketika ini 1. Krem kaki 2. Sakit pinggang 3. Sakit belakang 4. Kesukaran untuk duduk di atas lantai 5. Kesukaran mengalihkan posisi tidur 6. Posisi tidur yang tidak menyeronokkan 7. Sendawa waktu tidur (gas naik) 8. Muntah angin (waktu berus gigi) 9. Perut rasa meregang 10. Kuku cepat panjang #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sama cuma saya tkde yg 8 tu. Perut mmg kerap mregang, contraction ke ya?

1y ago

Mcm x juga..mungkin sbb rahim tengah mbesar..dh tnya dktr jgakk