Tanda awal pregnant

Apa ya tanda awal2 kita pregnant?

5 Balas

macam saya malam 31 Ogos tu ttbe sy sakit tekak y perit sgt. Malam tu demam dan badan sakit2. Pagi xboleh bangun sbb selsema y teruk. Pagi tu mcm pelik kenapa ttbe demam sbb xde simptom nak demam. Saje cek upt sekali 2 line terang da 5 minggu

saya punya tanda breast terasa bengkak lebih kurang seminggu sebelum period. sehari sebelum period saja2 test tetiba naik double line samar. next 3-4 days keep testing upt dan alhamdulillah positif. sekarang dah 4w 4d

banyak sis & setiap org lain tandanya. mcm saya ok je, xde demam ke apa, cuma tak period jela. check upt, pregnant. masuk week berapa entah, baru ada alahan teruk.

Seminggu awal rasa sakit breast, mood swing. Dua minggu awal suhu badan meningkat dari biasa. Minggu ketiga period lambat 😊. Apa pun mungkin berbeza setiap org

setiap org x sama. nak tau pregnant buat upt test. tanda2 tu ade yg sama dgn nak period. delay period boleh buat upt.