Kehamilan

Apa ya petanda2 nak bersalin anak kedua hujung trimster ketiga??tadi sya pegi hosp sbb bby kurang gerak..bila doktor scan bby ok je.dah tu bila dr dah check bukaan belum ada lagi..tiba2 tak smpai sejam sya keluar darah campur lendir dari faraj.boleh minta pndapat ibu2 yg melahirkan anak kedua..adakah ada bukaan bila dh keluar lendir campu darah..punggumg belakang asyik nyilu2 rasa macam period.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

selalunya klu selepas check bukaan mmg akan ada darah bercampur lendir keluar.. tu normal.. ia akan hilang nanti