Darah nifas

Apa tanda darah nifas btl2 dh berhenti? Start dri 30 hari lpas bersalin keputihan yg keluar light yellow & kdg ada yg transparent. Dh 2minggu lbih mcm tu. maksudnya dh btl2 stop ka? Ada baca komen2 org ada yg ckp kuning / transparent tu masih d kira nifas lg tp ada juga yg ckp tu dh kira stop dh.. sy pn confuse nk nilai mcm mana

1 Balas

asalkan warna dia tak mcm keputihan yg biasa awak alami, then dikira nifaslah.