Susu formula untuk newborn

Apa susu yang bagus untuk newborn ya. Due 22/3 tp nak ready susu formula incase susu tak banyak nanti 🥲#pleasehelp #firstbaby

5 Balas

byk susu fm yg bagus utk baby, tp kena tengok keserasian baby jugak. so puan cari susu yg pack kecik dulu. mcm sy, sy beli susu s26. harap2 serasi la ngan baby nt, baby taknak keluar lg 🤭 pasal susu badan, mula2 nt memg boleh jd takde susu atau ada sikit je. tp puan jgn risau, keep on bg je df kat baby, lama2 nt susu akan ada. dah balik dr wad nt, urut badan and breast, utk bg susu lancar. in shaa Allah nt byk susu tu.