Susu formula untuk newborn

Apa susu yang bagus untuk newborn ya. Due 22/3 tp nak ready susu formula incase susu tak banyak nanti 🥲#pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Saya 1/3 bersalin, hari ni 5/3 baru ada susu keluar tu pun baru lepas urut. Kalau niat nak bagi susu badan kena sabar je laa inshaAllah susu ada je. Kena sabar dengan mulut orang tua jugak yang asyik duk tanya2. Tapi kalau niat nak bf InshaAllah ada je susu tu. Tapi kalau nak bagi susu formula pun atas diri sendiri laa tak de masalah pun. Anak kita kan huhuh