Apa Supplemen untuk perkembangan otak janin ya dan bila boleh amalkan ?

1 Balas

sebelum ambil any supplements sila consult dengan doktor terlebih dahulu ya sis. lain mommy, lain baby, lain keperluan. tak semua supplements boleh consume unless doktor sarankan/benarkan. better sis jaga pemakanan, makan real food. Banyakkan makan ikan dan buah 😊