Bayi demam 3 bulan

Apa perlu buat ya klu bayi 3 bulan demam..nk tnya ubat umur 3 bulan rasa nya tak ada kn..ada tak pendapat ibu² klu bayi umur 3 bulan apa perlu buat ya..selain jumpa doktor.

2 Balas

lap dia dgn kain basah dkt kepala, dahi, celah2x ketiak, blkg leher apa semua bagi suhu badan dia normal, kerap bagi dia myusu, takyah bagi dia pakai baju or pakai baju blubang.

Ada ubat. Cuma dos dia doctor shj yang boleh decide. Lap badan baby kerap dgn air juga. Tp hati2 takut sejuk mengigil. Lebih baik ke doctor sis