sakit pinggul

apa perlu buat jika terlalu sakit pinggul saya hamil 4bulan adakah perlu berjumpa doctor

6 Balas

same dgn sye sis, skrg 13weeks n pinggang sakit je memanjang ,tambah plak kalau malam ,denyut2 . semua serba tak kena. kalau tidur mengiring kiri & kanan lagi la tak selesa, apetah lagi duduk lame. kdg tidur terlentang bru leh dpt tdo. kalau tak dri malam smpai la lps sahur mmg takleh tidur langsung

Benda ni normal rasanya sbb baby makin membesar and tulang makin meregang. Saya skrg 15w pon dah start rasa. Time preggy anak sulung dia punya sakit pinggil sampai kena solat sambil dduk sebab sakit sangat, nk jalan pon sakit. Tapi kalau berlarutan sis boleh pergi jumpa doc utk dapatkn kepastian

letak bantal dkt hujung pinggul tu bagi reda, saya bt gitu alhamdulillah kurang,, sakit tu normal tpi klu berterusan tanpa henti n kuat sgt kena check further risau apa2 melibatkan kesihatan 💪🏻

Haah saya pun sakit pinggul sekarang sejak semalam. Kuat sangat. Rasa macam nak period pun ada rasa sakitnya. Saya 4 bulan jugak

Saya pon sama, 15 weeks. And sekarang kat office pon tak boleh duduk lama, nak bangun tu sakitnyaaa pinggul 🥺

saya pun sama awk. bila bangun dari duduk tu, sakit dia Allah je tahu 🥺🥹 saya pun 4bulan