cezer

apa pegalman anda..sy cezer pertama kali...dn sekarang tulang pingul sy sakit yg teramat menyebabkn pejalanan sy terbatas. boleh beri pegalman dn pandngan puan bagi yg ade maslah cezer.

3 Balas

itu kesan czer. nanti kalau sis hamil lagi masa akan datang, sakit pada pinggang makin kuat lagi dari sekarang. semoga semuanya baik baik belaka ya. 🙏

Sy selalu sskit belakang tiap Kali bgn tido .. mgkn kesan Dari suntikan epidural

Sy pun sama.. Kalau dah duduk tu, bila nak bangun balik nak menangis rasa.