Anak dicubit di sekolah tabika seblah menyeblah tangannya dicubit.

apa patut sy lakukan ye ibu2. dia baru 4tahun belum genap lg. dah dicubit oleh rakan sekolah. kalau ikut sy sy nk jumpa budak yg cubit tu tp cikgunya kata nt dia tnya siapa buat. skrg ni sy bg chance lg. kalau momsie buat apa minta pandangan #anak_first #sekolahanak #random

2 Balas

tunggu cikgu cari n kalau kata da jumpa, terus minta jmp dgn parent n ckp benda ni. n kalau kata tak jumpa sapa yg buat kalau ada cctv minta cikgu tgok juga.

tunggu cikgu cari budak tu