batuk berkahak

Apa nak buat ye untuk anak batuk berkahak? Sedih dengar anak batuk malam malam tak lena tdo. Saya cuma sapu minyak kat dada,blkg bdn dgn kaki dia je. Ada tip tak ibu ayah sume? #firstbaby #makanaksatu

2 Balas

umur anak berapa? masa umur anak sy 2-3 bulan kerap juga batuk berkahak.pegi klinik swasta,Dr bg ubat pencair kahak. lau g gov, die xbg ubat. Alhamdulilah,anak sy sihat smpai skg. umur dah 1taun 3 bulan lebih.

Guna minyak herba asmak sis..bgs utk batuk Bole pm saya www.wasap.my/60148339334/penawarbatuk