Kes mertua

Apa kamu fikir lepas ko dgn mak mertua korang dlm prtengkaran mulut. Dan c mak mertua angkat tangan. Im in this situation where im defending my baby son. Dia x puas hati psl for the first time sy mlawan. Trus mnampar sy dn pkul pkai mop. What the f kannnn. Im disappointed to my husband also. He couldn't protect me and my son. Aku msi lagi dduk serumah dgn mrtua skrg sy msi x dpat fikir. Salah ka sy defend anak yg masi blum tau apa2? Perlu ka smpai mmukul sy? #bantusharing #ingintahu

2 Balas

xperlu sampai pukul awak . tu dah salah dah tu. tak salah pun awak defend anak awak .mertua takde hak atas anak ataupun awak . habis husband awak bt apa takan diam je awak kene pukul allah kesian awak😭

ugut je report polis. sampai nak pukul-pukul orang mana boleh