Tolong mummy

Apa biji putih dalam mulut baby saya ? Normal ke tak ? #pleasehelp #firstmom

Tolong mummy
3 Balas

Mungkin kulat susu. Pernah buat stimulasi /gosok dlm mulut anak dgn kain atau silikon? Boleh search video tonton caranya. Kalau belum, dah boleh buat dah. Kalau melarat, bawa jumpa doktor ya.

anak sy pon sama sebijik mcm ni ade biji putih kt gusi bawah die.. mcm mana sis rawat sis? tu ape die ye? sbb sy gosok2 tak nak hilang..

ank saye pun ade .. gosok2 terus hilang