Beza sakit payudara hamil dan haid

Apa beza sakit payudara hamil atau haid ya? #ingintahu #SeriusTanya #bantusharing #Sharing_dong_Bund

8 Balas

Kalau sy..msa period dia just sakit n tegang..sntuh skit sakit..mndi kena air hujan pon kdg sakit...😅😅 tpi msa preg hri tu sakit n rsa penuh. Mkin brtmbh usia kndungan makin penuh rsa pyudara tu.

persamaan dua2 terasa sakit dan tegang. perbezaan, masa hamil semakin bertambah usia semakin besar payudara. masuk trim 3 dh mula produce susu colostrum seawal 6,7bln (bergantung individu)

Untuk saya takde beza. Rasa sama

sama je.. hehe sedar preggy

sama je rasanya

takde beza.

Sama