mana satu yang patut guna

apa beza 1tsp dengan 1tbsp ya ? mana satu yang patut saya guna . sebb dekat pek susu arahan cakap satu sudu besar . so saya nak guna sudu yang ada dalam gambar ni tapi taktahu nak guna yang mana satu , by the way sudu dalam gambar ni sudu sukat buat kek #pleasehelp #ingintahu

mana satu yang patut guna
2 Balas

TSP akronim untuk teaspoon=sudu kecil. TBSP akronim untuk tablespoon= sudu besar.

1y ago

Sama-sama 🤗

tsp for teaspoon.. tbsp for tablespoon.. refer balik packaging susu

1y ago

packging susu tablespoon