Share lah pengalaman bila 8 weeks pergi scan🥰

Apa ayat first yang keluar dari mulut mommy and doctor?😚🤣..and how about your husband reaction😜#bantusharing

2 Balas

Masa ni nmpk kejadian fetus dan saluran pemakanan. Nak tau perkembangan kandungan dan syukur dan teruskan berdoa tawakkal , jaga diri jaga sihat, elakkan stress. Bergantung harap kpd Allah mudah mudahan Allah sempurna kejadian anak dlm kandungan dgn baik sihat dan wal'afiyah. Rujuk ayat2 Al Quran tentang proses kejadian manusia, masya Allah, feel nya kita takut nak rasa teruja sangat sbb semuanya kuasa Allah. TabarakaLlah. Suami masih rasa tak percaya. Kami ambil pendekatan diam dan gantung harap pada Allah juga syukur dan sabar selalu

Nak pergi scan kt kk blh ke klau 8mggu? Bkn tggu bkk bku pink