Deliver kerajaan

hi, anyone here yang ada slip disc bersalin hospital kerajaan .kebanyakan with epidural/ normal delivery with no ubat ? atau czer ? dah 37 minggu, dik bby masih belum keluar tapi pinggang sakit #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Mm saya takpasti awak macam mana, tapi kawan saya dia check dan minta advice doc, doc memang suggest kan dia untuk czer.

12mo ago

🥲 czer ni lemah . tq tlg jwbkan. mnghrpkan dr benarkan epidural la🥹