Deliver kerajaan

hi, anyone here yang ada slip disc bersalin hospital kerajaan .kebanyakan with epidural/ normal delivery with no ubat ? atau czer ? dah 37 minggu, dik bby masih belum keluar tapi pinggang sakit #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Kawan sy pun slip disc jgk.. dia pun kna czer.. tapi Tak sure la sama ada sama jgak solution yg doctor akan bg pd awak..

11mo ago

🥹 nervous pulak tau2 kena czer . thankyouu

Mm saya takpasti awak macam mana, tapi kawan saya dia check dan minta advice doc, doc memang suggest kan dia untuk czer.

11mo ago

🥲 czer ni lemah . tq tlg jwbkan. mnghrpkan dr benarkan epidural la🥹