Bartholin's cyst

Anyone here who is pregnant right now with bartholin's cyst, or already gave birth but had bartholin's cyst during their pregnancy? I want to know how was your pregnancy and labor. I am on my 23 weeks and was diagnose with it. ?

6 Replies

8 months pregnant ako nung nagkaroon ako niyan. Nung nagpacheck up ako nasakto pumutok na ung cyst ko kaya nung nanganak ako okay naman na ako.

4y ago

Nung nanganak ako isang ire lang din naman ako. So worth it talaga nung naoperahan ako.