CS MOMSHIE

anyone who is from CEBU, my idea po kayo hm ang CS and saang hospital maganda

1 Reply

Cebu here! Viva Pit Señor! HEHE. CS ko and sa St. Vincent ko nanganak.. 65k akong nagasto sa akong CS. Wala pay labot kang baby nako nga 25k. Almost 100k intawon among nagasto pero di ko ka recommend sa St. Vincent kay mahal ra kaayo. Mas better and Chung Hua, Cebu Doc, UC Med kung private imong gusto. If public, mu CS ang Vicente Sotto for free.

4y ago

Opo sa UCMED sana hihihi canvas lng para maipon ko n ahihihu