Low sperm count, fail IVF 1st attempt

Anyone sudi berkongsi kalau ada yg pernah pregnant naturally even low sperm count? Makan supplement apa ya.. Thanks... #ingintahu #ttc5tahun #pejuang_garisDua #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

mcm mana doc boleh proceed ivf kalau suami pun ad issue kena tackle? hari tu saya dan suami buat fertility test juga and suami pun low sperm count, then doc ad bg ubat PROfertil kalau xsilap. tp ubat tu mahal la. sekotak dalam rm300 lebih. doc xde bg ubat apa2 ke untuk suami

Belikan husbd supplement brand himalaya spemen tu, khas utk sperm lelaki... Sebelum sy disahkan pregnt, sy bg hsbd mkn nie... X sampai sebulan then x habis sebotol alhamdulillah sy diberikan rezeki utk pregnant.. Selamat mencuba, semoga ada rezeki

I ttc 2 years. My husband consume himalaya speman n kapikachu. Belum habis botol i dah disahkan pregnant. I takde consume apa2. My husband pun bukan perokok/vape. Tapi you boleh cuba these supplements utk yr husband.

cuba try khalta.. untk perempuan dan lelaki insyaallah madu dari madinah bersama kekacang..

suruh husband makan folic acid 1hari 1biji. stop merokok/vape and so on.

suruh suami amal pemakanan sihat..stop rokok or vape

Profortil, ubiquinol q 10, minyak ikan