Due 8 Mac 2024

Hi. Anyone kat sini due 8 Mac or dekat2? Korg mcm mana sekarang? Ada yg dah selamat bersalin ke? ☺️ Saya belum ada tanda bersalin lagi so far.

29 Balas

sama...Sy pon belum ada tanda2 lagi.. perut asyik mengeras tapi tak sakit..perut pon tinggi lagi ni.

sama la due date kita 8/3.. belum ada tnda2 lg. moga dipermudahkan urusan bersalin kita semua amin3

Saya due 9/3 pun masih belum ada tanda bersalin adei baru nak sama birthday kakak dia

sy 7mac sis..blom lg ni..tp kkdg bby kerp mengeras..smoga dpermudhkn berslin nnty🥰

7mo ago

bile awk rse perut awk tegang,lpstu rse cm senak sikit,atau nk tau bby mngeras awk rse perut awk keras..tu bby tgh mngeras la tu

saya 3/3 skrng ni rasa leaking pulk air ketuban , hrp ii la memang tnda nk bersalin

saya 14/3 ada x yg mcm sy masih bekerja drive kerja sorang2 sndiri😂

8mo ago

Due kita sama 🥰 tp sy GDM on diet nk kena serah diri on 13/3 tp sekarang blh dikatakn kerap mmbuang n sakit pinggang n rse segugut tu kerap dtg huuuu tp bby still aktif lg

Sy due 13 mac, belum tanda lg.. nak sgt baby kua sblum start puasa

8mo ago

sama due date kita..

Sy 11/3 due, doktor paksa bersalin awal sbb gbs, klo tarikh asal 23/3.. risau

7mo ago

Oh lupa mention, sy gdm n ade sejarah baby meninggal hydrop fetalis pregnancy sblom ni.. sbb tu bila baby ckup matanh doktor cepat2 nk induce

Sy bersalin 8mac secara czer sbb uri d bawah.. mohon doakan ya.. tqq

8mo ago

Semoga urusan awak dipermudahkan 🤲🏻

saya pun 04/03/24 perut asyik mngeras sja ,tpi blm Ada tanda2 lgi