Beli barang baby

Antara shopping dekat mall @ expo @ shopee yang mana lebih berbaloi ya untuk barangan baby?

4 Balas

kalau beli barang di mall atau expo,kelebihannya boleh tengok dan sentuh sendiri jenis kain mcm mana. saiz pun boleh agak. ada yg murah,ada yg mahal. beli terus bawa balik. kalau shopee pula kebanyakan barangan baby boleh dpt harga yg lebih murah berbanding harga pasaran atau kedai. tp tu la,kadang lain di order,lain yg sampai. lps tu kdg kecik kadang besar. untung la kalau dpt yg ngam saiz. kalau budget tak banyak boleh tengok² di shopee. mcm sy,beli barang newborn di supermarket + shopee

sy sume beli kt shopee je x larat nk bwk perut msuk kedai lama2

Pengalaman saya la beli kat expo.

shopee.