Hospital needs

Ano po bang mga needs na gamit ng baby/mommy sa hospital na dapat i handa😊, salamat po

2 Replies

Hospital Essential "Baby" Hooded Towel Soap & Shampoo - much better bumili ng 2in1 like Cetaphil Baby Gentle Wash & Shampoo Wipes Rash Cream (calmoseptine) Diaper (pampers or huggies - maliit lang pang newborn talaga) 70% Ethyl Alcohol - para sa pusod Cotton Baby Oil - sa buhok 3 pcs Cloths (longsleeve, pajama, bonnet, mittens, booties) Recieving Blanket Just in case Bottle Milk (NAN OPTI PRO pinabili samin kasi naka isolate kami mag ina kaya hindi nakapag padede agad) Distilled Water "Mommy" Prenatal Checkup Results IDs Marriage Contract Philhealth MDR RT PCR Test Pen Diaper - incase maunang pumutok water mo Maternity Pad - post partum bleeding Panty Breastfeeding Bra 3pcs set of Clothes Towel Toiletries Make-up - kung gusto mo lang Pony Tail Facemask Charger

Hospital bag for delivery https://ph.theasianparent.com/hospital-bag-for-delivery add new normal essentials like facemasks, faceshields, sanitizing wipes and spray etc https://ph.theasianparent.com/dapat-dalhin-pag-manganganak-na-ngayong-covid-19