baby needs

Ano po ba ung mga basic needs n dapat dalhin s hospital for baby and mommy po pahingi po ng list ,, thank you in advance

2 Replies

New born diapers Damit ni baby from head to toe Pranela/receiving blanket/swaddle Alcohol 70% Baby oil Babby wipes 1-2 pcs baby bottle (2 oz) kay mommy: Adult diaper Pajama and damit pang uwi Extra panties Towel Toothbrush and toothpaste (if more than 2 days nasa hospital) suklay Socks Tsinelas

Alcohol Bulak Damit ni babu from head to toe Pranela Wipes Manzanilla Alcamporado Napkin mo or adult diaper