Baby bag

Ano po ang kailangan pag manganganak na?

2 Replies

For baby: Going Home Outfit 2 pairs of outfit 4 Towel for lungad Bath Towel Blanket If may swadle, swadle din pillows Comb mittens socks cap wipes diapers baby wash . Wala po ako nilagay na feeding bottle kasi di mo rin sya magagamit sa hospital lalo na kung breastfeeding advocate hospital. . sa private hospital (referring Manila Doctors Hospital) po may outfit na binibigay sa kay baby like pants, dress, cap, blanket at grooming kit like baby wash, wipes, diapers, nursing pillow.

Cotton Sanitex Underpads Alcohol Baby oil Lampin or diaper Pranela Set ng damit ni baby Adult Diaper Daster pamalit Sabong panligo Baby wipes

4y ago

Thank you