Ada tak cara untuk hilang kn kahak baby

Ank umur 7 bulan dh msuk 3 minggu selsema dan batuk kahak ( berkala) sebelum ada gi klinik tapi doktor bgi ubat demam je. Ank sye dh x demam dh ada tak cara or ubat boleh hilang #firstbaby #seriusnanya #firstmom #bantusharing selsema n batuk berkahak

1 Balas

Last time saya pergi sonotron di pusat terapi shifa. Selamat even untuk baby premature. Dia bantu cairkan kahak and akan keluar thru hidung, muntah or najis. Rm50 per session. Nak kata hilangkan tu takdelah, tp membantu anak sy kurang kahak pekat dia tu. Org kata singo pear pun bagus