Pasang surut

Ank sya baru lahir.. Lahir2 doktor sahkan ia ad pasang surut .. Jadi saya nk mintak tips or petua untuk turunkan kan telur baby supaya ia normal #bantusharing #firstmom #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

xsure pasang surut mcm mane. ank sy masa umur 1y3m operate turunkn telur sblh kiri ke bwh. dr umur 6m dh taw. ade cuba bwk g urt tp kate org yg urt tu mmg saket klau nk bt. die pn xberani. dh smpi waktu doc bg date sbb telo tu xturun2 jgk. redha je la masa tu..

Oh no.. harap semuanya baik baik saja. Saya takde experience anak pasang surut tapi cuba awak tengok article ni https://my.theasianparent.com/angin-pasang-bayi-lelaki/

2y ago

Terima kasih mama