..

Ank sy nk masuk 10 bln..mnyusu bdn sepenuhnyA..cuma sy nk tnye ..normal ke dah nk msuk 10 bln air susu sy still akn keluar kedue2 puting sdgkn ank isp stu puting je..keadaan ini mnyukarkn sy sbb bju sy kerap basah bila mnyusu..

1 Balas

normal kot untuk sesetengah orang... anak saya dah 1tahun... still full direct bf... saya memang sedia2 pakai nursing pad... kalau time anak nyusu sebelah kanan, saya standby kain di breast kiri... takda la baju basah...