High need baby or just clingy?

Ank sy ni prem 33weeks n now dia almost 9 months.. Bila sy xde dkt dgn dia, dia akn meraung mcm kena cubit.. Bkn ngis yg biasa2, n buatkn segala kerja tergendala.. Sy x dpt nk buat kerja smbil dukung dia sbb dia pn nk mencapai.. Even though abg n kakak dia ada temankn dia main pn still dia nk sy ada.. Sy tau nt dia akn berubah sbb kakak dia pn mcm tu masa baby.. Kakak dia amik masa 3 tahun baru dia kurang clingy.. Any idea utk memudahkn sy buat kerja rumah? Sy dah letak dlm walker supaya dia bole ikut mana sy pergi tp die still ngis n nk berdukung jgk.. Give me some of your idea mummy🙏

High need baby or just clingy?
1 Balas

alaaa comelnya diaaa.. mmg ada kategori bby clingy.. istilah dia dipanggil demand baby. jnis xleh jauh seinci dr ibu. mak sy prnh ajar.. jnis ank gini klu kta btul2 sbuk.. isi air skit dlm besen kcil.. boh dia dlm tu main air ngn menan dia. ltk sblh kta je.. jd kta bole buat kje smbil pntau dia. air tu skit je tak prlu byk2.. bg dia main air. sbb bdk ni nth knp ksukaan dia main air...jd cuba la dlu..moga rasi lah.