HELP ME. Struggle nak bagi baby 3months old minum susu.

Ank sy jenis tdr bru minum susu. Klu bangun langsung takmau. Last night 2.30am last susu. Smpi pagi tdi bgn jam 8.30am bagi susu taknak sbb dia dah bangun. Haa.. Brapa jam tu taknak susu. Dah bagi mandi jam 9.30am.. Try bagi susu pun tak mau juga. Skg dah jam 11am. Betul2 stryggle oh... Please help me. Hari2 mcm ni smpi stress sudah. Ada siapa pernah mengalami mcm saya? Oh yah anak fully FM sbb xda air susu... #pleasehelp #advicepls

1 Balas

maybe dia tak suka rasa susu tu. bila btl2 lapar br nak nyusu. try tukar brand lain. sometimes, baby ni dia ada masalah lain mcm kembung perut, gerd, sembelit,ulser dlm mulut etc. thats y tak berapa mnyusu. try bawa ke doc pakar kanak2.