Cara mudah cuci lidah anak

Ank sy dh tumbuh gigi.. ad tak cara yg mudah utk sy cuci lidah ank sy , selain guna kain.. Selalu sngat kena gigit , setiap kali nk cuci. 😂

3 Balas

sama lah. sampai berbekas. 🥹 saya pakai berus gigi silicon brand pigeon. mcm berus gigi org dewasa ada untuk cuci lidah tuu

boleh cuba beli yg jenis cotton bud tu awak. utk cuci lidah baby. ada jual dkt shoppee n kedai baby.

1y ago

sama2 awak☺️❤️

beli berus gigi silikon yg bole masukkan jari kita..memudahkan