Geng October ♥️

Ank 1st. Sebelom ni penah ggur smpai 3 kali. Alhamdulillah allah gantikan dgn budak comey ni☺️ syg awk dunia akhirat harta mama papa nie. Moge yg masih menanti dikurniakan zuriat dan yg tgh mngndung moge dipermudahkan urusan bersalin mommy2. ♥️ #pregnancy #firstbaby #1stimemom

Geng October ♥️
22 Balas

subhanallah indahnya ciptaan mu. Hensem boy ni, saya pon macam akak. 3 kali gugur pada tahun 2020. Last bulan 11/2020. Awal tahun dapat tahu preggy lagi. Takut sangat, Allhamdulillah Allah dengr doa saya. Merasa dengar jantung baby, merasa tengok baby lompat lompat dalam perut. Baru nak msuk 2nd trimester. Doakan saya dapat merasa pengalaman macam akak ye 😊.

Subhanallah.. Comel.. Alhamdulillah berkat penantian puan akhiry allah kabulkan. Aamiin utk doa puan. Moga yg ble dikurniakan zuriat allah mudahkan dpt zuriat thun ni. Aaamiiin♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

aamiinnn ya allah. thanks sis😍

Comeeel Aamiin ya rabbal alamin mommy #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3y ago

Sama-sama 💖

Haisy...comeynyer awak. Semoga membesar dengan sihat sayang!

3y ago

Aamiin ya allah.. terime ksih sis♥️

alorh tomeyy nya ... haaiii geng oktober (10/10/20)

3y ago

cntik tarikh birthday nye heheh hyee

Comelnya baby awak. Amin Ya Rabbal Alaminn

3y ago

aamiinn . hehe thankss

sma dgn aunty. october baby. hehe

3y ago

geng hehehe

comel sangat niiii😍😍😍

3y ago

hehe thank you😍

nomey sngt la awop ny🥰

3y ago

hehe wc😍

Geng dgn sy.. Oct.. Hihi

3y ago

hehe hye😍