gigi

Anak umur 7 bln..nk tumbuh gigi..susu botol xnk mnum..dari mlm tdi..naik rsau..lps menagis lama jgk...normal ke

5 Balas

Pujuk2 la die. Die dh start solid food ke? Kesian. Awak bole google how to soothe your baby. Sakit la tuh. Nk tumbuh gigi. Kejap Saya amek artikel. https://www.whattoexpect.com/first-year/teething/ Kene rajin2 membaca and cuba setiap remedy. Tgk mane sesuai dengan baby awak.

Gripe water sis... Teether set .. kalu Saya bersihkan gusi dgn napkin bersih.. celup dlm air suam..bersihkan guna jari .. nanti boleh rasa bhg gusi yg bengkak.. & kadang2 baby akan gigit jari..

saya guna ni..beli kat farmasi..terkejut sbb keluar 4 gigi skli gus..😅..takde nangis takde meragam..gigi tumbuh smooth je..

Kalau bby xnk susu btl..cer sis try bg susu bdn klu dia.nk myusu direct ms dia sakit tuk.tumbuh gg ni.. or try bg gripe water

baby rsa xselesa dlm mlut