1tahun 6bulan tapi belum bercakap,normal ke?

Anak umur 1tahun 6bulan,tapi belum boleh bercakap.normal ke ibu2x?😰 #risaujugak

2 Balas

1 perkataan pon tkde ke sis. klau ada tak perlu risau. in sya Allah nanti dia improve. bnyk kn ckp dgn dia.mcm sy tk suka borak mcm org tua, ckp satu satu, slow n jelas, biar dia paham.

anak saya pun macamgitu. cuma pandai panggil Ummi, Ayah. kalau nak apa2 just merengek lepastu tunjuk hehe. Takpelah lain anak lain cara perkembangan nya. jangan risau mummy.