Stress anak tak nak susu botol dgn puting

Anak tak nak puting dan minum susu formula dalam botol nak susu badan saja sampai kadang² tak boleh nak buat kerja rumah dah la duduk dgn mak mertua saya jadi stress0 #firstbaby

1 Balas

bagi jela susu bdn kalau ade lgi. xyah paksa dia minum susu formula. pam ltk dlm botol tapi tukar puting lain. cube beli pupici punya puting.

2y ago

susu badan masuk botol pun tak nk... doctor ckp mungkin demam nk masuk bulan baru erm jadi layankn saja dulu...