.

Anak sya bru usia 15 mingu..tpi da sonsang..apa kh bahaya ataw tk

.
60 Balas

Awal sangat lagi tu sis.. Baby mmg suka berpusing2.. Saya masa 29w baby melintang.. Check perut masa 33w, elok pula kepala ke bawah..

setahu saya itu normal bayi masih akan berputar ikut suka dia sehingga kita akn risau bila dh masuk weeks ke 30 ke atas nnti.

Normal tu, dlu anak sy 19w still position songsang. Kecik lg, ada byk space utk dia bergerak. Kerap pujuk baby awk ok.

Sy 28w songsang uri kat bawah, scan balik 32w normal,uri pun kat atas dah sis... jgn risau baby masih pusing lg tu..

Sy 15 mnggu baby pusing2 360° lg masa scan.. 😂.. Normal je sis.. Die tgh happy2 tu sbb masih kcik..

Sy 24week pn msih songsang. Awal lgi sis. Jgn risau. Bby bru nk rasa seronok berpusing dlm perut ibu. Hihihi

5y ago

Alhamdullilah sis , doa kn sya semoga kepala baby pusing ke bawah mcm sis jgk

Xbhaya sis..sbb bnyk ruang dia blh pusing blk..sya pun mcm tu dlu..skrg DH 33week..kdudukan BBY DH ok

Sye 26weeks scan bby melintang lg. Exactly btul die dduk kt laluan 31weeks mcm tuu. Dont worry😊

selalu perut 7 bulan baby akan pusing sendiri... takpa sis awal lagi masih banyk masa dia nk pusing

tak bhya awak sbab dia boleh berpusing lagi yg bhya kalau dah 9bulan or 8bulan tak pusing lagi...