Kata2 semangat

Anak sy sudah 9 buln 4 hari, tp blm pandai merangkak. Dia cuma merangkak 1 2 step shja. Masih ok ke? #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Takpe sis, lain anak lain waktu and tahap perkembangan dia. Yang penting slow slow ajar and ikut je flow anak. Jangan paksa pulak. Unless kalau takde progress langsung then bawak jumpa ped

Kalau 9 bulan masih okay. As long anak usaha nak merangkak nanti lama² dia akan mahir dan akan step seterusnya iaitu berjalan

ok lagi..xpe pelan2

xpe sis