Anak pertama belum tumbuh gigi

Anak sy sdh 10 bulan 11 hari belum tumbuh gigi lagi,adakah itu normal?#firstbaby #seriusnanya #firstmom

4 Balas

sis ada bagi anak main teether tak? kalau tak bagi, sis boleh start bagi anak main teether. bagus untuk rangsang pertumbuhan gigi

1y ago

ada juga.. tapi dia lagi memilih benda yg keras

normal wak. mak saya cakap saya dulu plg lambat setahun baru tumbuh gigi. elok dah gigi penuh skrg 🤣

Ank sepupu sye setahun baru tumbuh gigi. Time birthday dia ibunye perasan 2batang terus naik😂

normal