Normal ke najis ni ?

Anak sy minum frisolac + susu bdn. Normal ke najis dia mcm liat sikit ? Tak cair sgt. Saya risau baby saya nak masuk 12w kuat susu. Sejam 3oz /4oz tu tanda #GrowthSpurt ke

Normal ke najis ni ?
1 Balas

Rasa normal ni sbb minum susu campurkan… kalau cair sgt risau cirit birit je… baby kerap nangis or meragam tak? Biasa kalau kerap menyusu kdg sebab kembung jgk. Tp kalau takde meragam berak kencing okay, perut tk kembung sgt then normal kadang baby mmg menyusu banyak.