Baby 4 bulan cirit

Anak sy dah lebih 2 miggu cirit . Minum susu je cirit . Cmpur . Bf dan fm( dupro) . Minum susu bdn cirit walaupun direct . Minum susu tepung cirit jgk . Spnjg dia minum dupro , njis ok . Tak pernah smbelit / cirit . Lepas dia cucuk 4 bulan . Demam shri , lepastu trus cirit smpai skrg . Dah pergi klinik (dpt ors) tak ok . Pergi hosp . Doc suruh try bg smecta . Pun tak ok . Sy ada tanya doc hosp . Kne tukar susu ke . Dia ckp tak payah kalau mmg dri awal dia minum tu ok . So ok jee . Anak sy aktif jee tkde meragam pape . Cuma dia cirit jee tiap kli myusu . Sy tak thu nk buat apa dah utk stopkan cirit ..shri 7 8 kli berakk cirit . Kesian dia . Sy ada bertanya pakar kanak kanak jgk pasal cirit . Tp dia kata kalau bby ok jee tkpe . Jgn dia lembik .tknk nyusu bagai bru bwk ke hosp . Tp sy ni risau sbb tak pernah2 dia cmni . #firstmom #pleasehelp

24 Balas

anak saya pun tak rasi dengan dupro tukar dutch lady baru ok

5mo ago

dia sblm ni mmg oky je dgn dupro . takde masalah . masuk 4 bulan tetiba cirit . tp df pun cirit jgk . tu yg pelikk knp . sy tkde pulk mkn mcm mcm .

Sis try susu similac total comfort..

綺良々愁大

same lah ank kte

5mo ago

anak awak bpe bulan dah ?