Anak selalu berak

Anak sy da 26 hari. Die kuat menysu. Tiap kali menyusu die akan berak. Najis biasa. Tak cair. Tp sy perasan area kluar najis (dubur) sampai merah. Camner ye nak sembuhkan atau xnk kasi merah? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Kalau kerap berak memang senang area dubur merah. Kalau anak saya letak drapolene atau nappy rash yang doc cadangkan. Kalau jenis yang lepas menyusu berak banyak kali memang masa sedikit.