Baby menangis non stop 2pg -7pg

Anak sy bru berusia 26 hri. Setiap hari jam 2 pg dia akan menangis smbil meneran smp pukul7 pg. bila sy bagi tidur di tmpt dia nangis tp kalau sy riba dia okay. Cuma akan meneran jgk, langsung tk nk tdo. Pampers dh tukar, susu dh bagi. Minyak dah sapu / urut perut. Sama ja jd mcmtu. Tp siang tidur lena. Bangun bila lpar susu saja. Pernah tak yg mengalami mcmni? #SeriusTanya #firstmom

14 Balas

baby colic..ble search cara utk handle bby colic..sy pn prnh dlu

Mintak air dekat uztaz

2w ago

tk mengarut sis. kdg kene juga ikhtiar cara mcm tu, tkut ade gangguan. cara modern pon kita try jgk. baby ni wangi, mcm2 suka kt dia. so apa salahnya try.

mgkin bb colic

colic kot