please help

anak sy bru 1bulan tpi dah berkahak ada ptua paling berkesan ka utk hilangkn kahak dgn cepat 😢 #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Jumpa doktor. Sambil tu boleh buat minyak bawang putih sapu kat dada betis. Tepuk mcm nak sendawakan baby tu untuk longgarkan kahak. Baby muntah tu bagus. Kahak dia ikut keluar.

2y ago

iya sis nnt sy cuba trima ksi sis

Bawa pergi jumpa doc, doc je tahu nk selesaikan. Doc bgi gas untuk cairkn kahak bayi. Lmbat bawa nnti bayi susah nk bernafas

2y ago

owh yka nnt sy jumpa doc trima ksi sis

baby kerap batuk berkahak ke camne?

2y ago

batuk tak kerap sgt cuma ada kahak dlm leher dia tu kdng dia termuntahkn sndiri kahak tu

jumpa doktor

2y ago

ya trima ksi sis