anak tumbuh gigi

anak sy baru nk msuk 6 bulan, sy tgk kt gusi dia dh timbul 2btg .. mmg baby tumbuh gigi pertama kli 2batang terus ke? n ambil msa brp lama utk kluar habis yg 2btg tu sbb sy tgk bru nmpk sikit² kua nya tp dh rasa tajam la, time nyusu dh pndai dia gigit nenen kita 🤣 sakit oi 😭 #SeriusTanya #bantusharing #firstmom #ingintahu #bantujawab #newmom #Sharing_dong_Bund

2 Balas

Tumbesaran setiap anak berbeza. Ada yg tumbuh sebatang. Ada yg tumbuh 2 barang. Ada yg tumbuh 4 batang. Ada yg ambil masa berbulan juga. Saya tak kira. 😅 Bertahan lah kena gigit ya. 😊

6mo ago

Ya.. ☺️😅

Anak saya tumbuh gigi 5 batang sekaligus 😅

6mo ago

Ya sis sebab anak saya tumbuh gigi masa umur 1 tahun. Terus naik 5 batang 🤭