Preggy tapi masih menyusu

Anak sulung saya setahun 2 bln, now preggy 4 weeks+. Anak masih menyusu. Ada tak Ibu2 kat sini pengalaman preggy tapi masih menyusu anak? Plz share pengalaman sini tkshhh

5 Balas

saya pum menyusu ank 2thun sbulan,ni bru check upt positive..slowly nk wean off juga..tpi sblm tu kena minta nasihat doc sbb saya ada talasemia ms first pregnant dulu

Ank 1st setahun 10 bulan skrg pregnant tp skrg dh start nk wean off slow2 dh nk sebulan belom berjaya fully wean off 😌 doakan sy 💪

rujuk dktr then u will know. ada ibu ok je, ada ibu kena stop..lain ibu lain advise nya

3mo ago

Ok tqqq

sye pon same .. ank sthun 2bln.. mengadung.. bila ank mnyusu sakit sakit..

3mo ago

Ok x stkt ni sis myusu anak

Sy Pon tgh mnyusu anak no2 1thn7bln. skrg prgnnt no3plk.

3mo ago

Myusu x sis