Nak conceive anak kedua

Anak sulung saya dah 3 tahun. Saya memang dah bersedia untuk anak kedua. Org kata perempuan lepas bersalin badannya subur. Saya perhati ramai kawan2 saya yg dah berjaya tambah anak dalam masa 1-2 tahun lepas beranak anak pertama. Saya cuba gap anak 3 tahun tapi masih belum berjaya. Adakah kesuburan saya dah kurang? Masih belum ada rezeki untuk pregnant anak kedua. Dah cuba beberapa bulan tapi belum ada rezeki jugak. Ada cara untuk tingkatkn kesuburan? Saya mmg amalkan makan asid folic

1 Balas

Insya-Allah akan ada rezeki sis. keep trying ye sis. jgn stress2.